"Ervaar de positieve uitwerking van yoga op lichaam en geest" 

Yogadocent Hélène Daemen

In 1991 ben ik voor het eerst in contact gekomen met hatha yoga. De wekelijkse lessen bij diverse docenten bevielen mij zo goed dat ik yoga ben blijven beoefenen.

In 2003 ben ik begonnen aan de opleiding tot hatha yogadocent aan de Yogaopleiding Limburg te Sittard. Tijdens het laatste jaar heb ik mij verder verdiept in yoga voor kinderen. Sinds het afronden van de opleiding volg ik diverse bijscholingen, o.a. op het gebied van meditatie en Tibetaanse yoga aan het Tibetaans Instituut Yeunten Ling in Huy. Ik volg maandelijkse bijscholingen voor yogadocenten en een jaarlijkse bijscholing aan het Huis voor de Sport.

Vanaf 2006 geef ik met veel plezier yogales aan ouderen via diverse stichtingen in de regio Sittard-Geleen en Echt-Susteren. In 2014 heb ik bewust de keuze gemaakt mijn baan in de kinderopvang op te zeggen en mij volledig te richten op een eigen yogapraktijk voor kinderen, jongeren en volwassenen.


 "Het beoefenen van en lesgeven in yoga geeft mij veel voldoening en rust. Het is fijn mijn passie voor yoga te delen met anderen."